KONYA ILGIN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Mesajı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Mesajı

     Değerli meslektaşlarım sevgili öğrenciler kıymetli veliler, 2017-2018 eğitim öğretim yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz bu süre içerisinde göstermiş olduğunuz üstün gayret ve çalışmalarınızdan dolayı her birinizi en içten duygularımla kutluyorum.

     Sevgili öğrenciler eğitim öğretim yılını tamamlayarak sizlerle birlikte karne heyecanını yaşadığımız bugün de notlarınız ne olursa olsun umudunuzu, cesaretinizi, kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirmenizi diliyorum. Değerli anne ve babalar öğrencilerimizin karnelerini aldıkları bu günde onlara vereceğiniz her türlü olumlu destek için teşekkür ederim.

     Kıymetli meslektaşlarım tamamlamakta olduğumuz bu eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda en iyi şekilde yetiştirmek, sağlıklı mutlu ve kendini geliştirmiş, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak geleceğe hazırlamak amacıyla gösterdiğiniz emek ve üstün gayretleriniz için her birinize teşekkürlerimi sunuyorum

                                                                                                                                                   Mustafa KILINÇ

                                                                                                                                               İlçe Milli Eğitim Müdürü

Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Mh. Alparslan Türkeş Cad. Hükümet Konağı Kat4 Ilgın/KONYA - 03328816565

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.