KONYA ILGIN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Aziz Milletimizin, geleceğini emanet edeceği sevgili çocuklarımızın yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamasının mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. 2019-2020 eğitim-öğretim yılının; milletimiz ve devletimiz için hayırlı olmasını, evlatlarımıza başarı ve mutluluklar getirmesini diliyorum.

İdareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimizle birlikte; yeni eğitim öğretim yılına yeni umutlarla, yeni hedeflerle başlıyoruz.

Çocuklarımız eğitim öğretim hayatları boyunca dini, milli, ahlaki değerler vatan ve bayrak sevgisiyle dolu bir eğitim aldıkları sürece gözümüz arkada kalmayacaktır.

Türkiye'nin hayallerini hedeflere, hedeflerini gerçeğe dönüştürme mücadelemizde en büyük güç kaynağımız, nitelikli, öz güveni yüksek, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş nesillerimizdir.

Hedeflerimize ulaştıracak gücü, mesleğine hayatını adamış öğretmenlerimizden alıyoruz. Neslimizi bilgiyle donatarak ahlaki değerlerle onları kanatlandıracak olan kişiler, öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimizden isteğimiz, aşkla icra edecekleri meslekleriyle, çocuklarımızın ufkunu açarak, hayallerine ulaşmaları yolunda, onlara cesaret ve güven vermeleridir.

Sayın velilerimiz Sizlerin ve bizlerin ortak amacı öğrencilerimizi geleceğe en donanımlı şekilde hazırlayabilmektir. Bu ortak amacı gerçekleştirmede sizlerin görevi öğrencimize, öğretmenimize okulumuza sahip çıkmak ve desteklemektir. Bu nedenle sürekli okullarımızı, öğretmenlerimizi ziyaret ediniz, öğrencinizle ilgileniniz. Onlara değer veriniz.

Ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, sorumluluk alabilen, özellikle milli ve manevi değerlere bağlı çalışkan bireyler yetiştirilmesi dileğiyle, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

                                                                                                                                                                                                                Mustafa KILINÇ

                                                                                                                                                                                                                İlçe Milli Eğitim Müdürü

Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Mh. Alparslan Türkeş Cad. Hükümet Konağı Kat4 Ilgın/KONYA - 03328816565

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.