KONYA ILGIN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM SONU MESAJI

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KILINÇ'ın dönem sonu mesajı
2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM SONU MESAJI

Kıymetli öğretmenlerimiz;

2020-2021 Eğitim öğretim yılının 1. Döneminin sonuna geldik. Yaşadığımız salgın nedeniyle bu sene evleriniz bir okula dönüştü. Odalarınız öğrenci sesleriyle şenlendi. Zaman ve mekân sınırı tanımadınız. Eğitim öğretim faaliyetlerine bütün teknolojik imkânları kullanarak evlerinizde devam ettiniz. Bu süreçte üstün bir gayret ve özveri gösterdiniz.

Gösterdiğiniz gayret, özveri ve fedakârlıklarınızdan dolayı hepinizi tek tek tebrik eder, sağlık ve mutluluklar dilerim.

Sevgili öğrencilerimiz;

Okullarınızdan uzak kaldınız, fakat bu sizlerin öğrenme aşkını hiçbir zaman etkilemedi. Gerek EBA tv, gerek EBA zoom üzerinden ve farklı platformlardan derslerinize devam ettiniz. Çabalarınızdan dolayı hepinizi tebrik ederim.

Sayın velilerimiz;

Öğrencileriniz evlerinde derslerine devam ederken, sizler de onlara en iyi imkanları sağladınız. Destek oldunuz. Öğretmenlerimize ve öğrencilerinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz.

Bu vesileyle tekrar tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize iyi tatiller dilerim.

Çok özlediğimiz öğrencilerimiz ve okullarımızla tekrar buluşmak ümidiyle.

Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Mh. Alparslan Türkeş Cad. Hükümet Konağı Kat4 Ilgın/KONYA - 03328816565

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.