KONYA ILGIN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı ikinci yarıyıl dönemi mesajı

2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı ikinci yarıyıl  dönemi mesajı

Kıymetli öğretmenlerimiz sevgili öğrenci ve velilerimiz;

2020-2021 Eğitim öğretim yılı 2. Yarıyıl 15 Şubat tarihi itibariyle köy okullarımızda tam zamanlı yüz yüze eğitime, 1 Mart tarihi itibariyle de ilkokulun tüm düzeylerinde seyreltilmiş sınıflarda 2 gün yüz yüze eğitime, 8. Ve 12.sınıflarımızda ise seyreltilmiş sınıflarda tam zamanlı yüz yüze eğitime başlıyoruz.

İlerleyen zaman içerisinde ümit ederim ki tüm sınıf düzeylerimizde yüz yüze eğitime geçmiş oluruz.

Bu süreç içerisinde okullarımızda maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet ederek eğitim öğretim faaliyetlerimiz devam edecektir. Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrenci ve velilerimiz kurallara uyduğu takdirde bu süreci hep birlikte sağlıklı bir şekilde atlatacağız.

Okula dönüşen evlerimizdeki öğrenci seslerini okul bahçelerimizde duyulmaya başlandığı, öğretmenlerimizin öğrencilerimizle beraber olduğu, sınıflarımızın ve okullarımızın tekrar hayat bulduğu günlerde buluşmak ümidiyle;

2020-2021 Eğitim öğretim yılının 2. Yarıyılının tüm öğrenci, öğretmen, idareci ve velilerimize hayırlar getirmesini dilerim.

Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Mh. Alparslan Türkeş Cad. Hükümet Konağı Kat4 Ilgın/KONYA - 03328816565

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.