KONYA ILGIN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022 YILI OCAK AYI YÖNETİCİ GELİŞİM PROĞRAMI YAPILDI

  2022 YILI OCAK AYI YÖNETİCİ GELİŞİM PROĞRAMI YAPILDI

Bakanlığımız 2023 Eğitim Vizyonunda yer alan öğretmen ve okul yöneticilerinin  mesleki gelişimlerini yeniden yapılandırılması ile Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce yayımlanan "Öğretmenlik Mesleği Genel Yeterlilikleri" ve ilgili mevzuat çerçevesinde okul yöneticilerimizin; mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, Yönetici Gelişimi Programı "YÖGEP" hazırlanmış ve Genel Müdürlüğümüz Din Öğretimi Portalı sayfasında yayınlanmıştır.

İlçemizde görev yapan İmam Hatip Okullarında görev yapan idareciler " Yönetici Gelişim Programı" çerçevesince 20 Ocak  2022 Perşembe  günü ' Peygamberimiz Hz: Muhammed (S.A.V) 'in insanlarla iletişimi,sosyal ilişkileri,eğitimde temel ilke ve metodları ile yönetim anlayışı ve uygulamaları  ' konulu toplantı Ilgın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde yüzyüze yapılmıştır. Proğramı Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hasan İNAL  hazırlayıp sunmuştur.

-Toplantıda  HZ.Muhammedin (S.A.V)eğitim metodların tek tek  işlenerek okullarımızda da metodların uygulaması gerektiği vurgulandı.

-Toplantıda konu ile ilgili kaynak olarak Hadis'i Şeriflerden etkin bir şekilde faydalanıldı.

-İHL meslek Dersleri ve DKAB Öğretmenleri tarafından Hz. Muhammed'i (S.A.V)  öğretmen olarak örnek almaları gerektiğine değinildi.

28-01-202228-01-202228-01-202228-01-2022

Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Mh. Alparslan Türkeş Cad. Hükümet Konağı Kat4 Ilgın/KONYA - 03328816565

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.